B Swish bcharmed basic plus black, 1 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

B Swish Bcharmed Basic Plus Black är en dubbel vibrerande penisring med en strukturerad kittlare för dubbel njutning. Stimulerande för både kvinnan och mannen. Penisringen är tillverkat i mjukt och flexibelt silikon. De dubbla ringarna kan lätt sättas kring roten på penisen och pungen, där de hjälper till att uppnå en kraftig och långvarig erektion. Med ett enkelt tryck på on/off knappen kontrolleras fem olika vibrationsmönster. Använd glidmedel som är vattenbaserat för att bevara ringens lena yta.

 

  • Material: 100% kroppssäkert silikon
  • ABS-Plast
  • Längd: 7,9 cm x 3,3 cm
  • Diameter 3,1 cm och 4,1cm
  • Batterietyp: 3 x LR41 (ingår)
  • Vattentät
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Att tänka på: Undvik att penisringen sitter på för länge, eftersom det kan leda till att svullnaden blir för kraftig och ringen blir då svår att få bort, vilket i värsta fall kan leda till skador på penisen. Rekommenderad användningstid 20 minuter. Motorn är enkel att plocka bort inför rengöring. Rengör med tvål och vatten. Låt den lufttorka eller torka torr med en handduk (ej frotté). Ringen drivs av 3 st LR41-batterier som medföljer och användningstiden är upp till tre timmar. Förvara penisringen i en dammfri, torr och sval plats gärna i en påse i bomull eller siden.
    Varunummer 794705
    Varumärke B Swish
    Leverantör Basic Instict / JLA Projects AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 163,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning