B Swish bcharmed basic black, 1 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

B Swish Bcharmed Basic Black är en vibrerande penisring som kan användas vid parlekar. Penisringen har en ”pin-pointad” kittlare med ytstruktur, tillverkad i kroppssäkert silikon och en mycket kraftfull motor. Bcharmed Basic har 5 olika vibrationsprogram. Du byter mellan dem med ett knapptryckt och kan justera vibrationerna för anpassad stimulering. Bcharmed Basic penisring är vattentät och kan användas i badet eller duschen.

 

  • Material: 100% kroppssäker silikon
  • Vattentät: Ja
  • Storlek: 3,2 cm diameter
  • Drivs av batterier: 3 x LR41 batterier (ingår)
  • Fullt laddat batteri ger upp till 3 timmars användning.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Att tänka på: Undvik att penisringen sitter på för länge, eftersom det kan leda till att svullnaden blir för kraftig och ringen blir då svår att få bort, vilket i värsta fall kan leda till skador på penisen. Rekommenderad användningstid 20 minuter. Följ instruktionerna som medföljer produkten. Rengöring med mild tvål och varmt vatten. Förvara vibratorn på en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse. Produkten har ett (1) års garantiperiod.
    Varunummer 794704
    Varumärke B Swish
    Leverantör Basic Instict / JLA Projects AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 149,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning