För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

AktivSvea Paw&Skin Balm, 30ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Svensktillverkad salva som mjukgör, skyddar och vårdar din hund och katts trampdynor. Räcker länge och är berikad för att vårda torr hud och hudsprickor. Berikad med canauba och solrosvax som skyddar mot kyla, is och snö. Vegansk och exklusiv med grankåda och fyra essentiella oljor: aprikos, solros, tistel och oliv som återfuktar. Innehåller inget vatten, mineraloljor/vaselin eller parabener. Rekommenderas till alla djur med torra, spruckna och irriterade områden. Den är helt ofarlig för djur att slicka i sig.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Massera in tassar även som punktinsats på insektsbett, ärr eller torra områden på hud och nos. Använd dagligen eller vid behov. Kan användas som mjukgörande och skyddande vid hudbesvär eller i förebyggande syfte. Tass och hudsalvan är perfekt att ha med i fickan och träningsväskan. Ha som vana att se efter tassarna regelbundet för att i tid vårda och återfukta.

    Varunummer 794251
    Varumärke AktivSvea
    Leverantör Octean AB
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning