Acuvue RevitaLens Linsvätska, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Acuvue RevitaLens linsvätska ger exceptionell desinfektion och komfort hela dagen. Multi-Purpose desinfektionslösning rengör, sköljer, desinfekterar, förvarar, tar bort ytbeläggningar inklusive fett och proteiner, och återfuktar. För användare av silikonhydrogel och mjuka kontaktlinser.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Instruktion för desinfektion av kontaktlinser: 1. Tvätta händerna med varmt vatten och tvål, och torka händerna med en luddfri handduk för att minska risken för infektion. 2. Ta ut kontaktlinserna. Rengör och desinfektera dina linser genom att placera 3 eller flera droppar av lösningen på linsens ena sida. 3. Gnugga försiktigt utan att använda cirkelrörelser, från mitten ut till kanterna i 2 till 4 sekunder. 4. Vänd på linsen och upprepa steg 2 och 3. 5. Skölj båda sidorna på linsen i 5 sekunder med färsk lösning. Placera linserna i ett rent linsetui och fyll på med lösning. Stäng etuiet så att det sluter tätt. 6. Blötlägg linserna i minst 6 timmar för desinfektion, rengöring, och borttagning av proteinavlagringar.
    Varunummer 781015
    Varumärke Acuvue
    Leverantör Johnson & Johnson
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 45,00 kr
  • Alexidin 0,00016 %; polyquaternium-1 0,0003 % (PQ-1); borsyra; natriumborat-dekahydrat; Tetronic 904; dinatriumedetat (EDTA); trinatriumcitratdihydrat; natriumklorid och renat vatten.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning