Abicin 30% Kådlack, 10 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Abicin 30% är en en CE-märkt medicinteknisk produkt för lokalbehandling av nagelsvamp och nagelvallsinflammation. Abicin 30% är lätt att använda. För att förbättra absorbtionen rekommenderas att nagelytan filas och tunnas ut hemma eller hos en fotvårdare. Ett tunt lager av Abicin 30% appliceras efter dusch eller fotbad på fuktiga naglar och nagelband minst två gånger per vecka.  Lacket torkar på circa 15 min. In vitro -studier har visat att Abicin 30% är effektiv mot de vanligaste dermatofyterna dvs. hudsvampar som orsakar mer än 90 % av alla svampinfektioner på huden och naglarna. Kliniska studier har visat att Abicin 30% Kådlack är effektivt mot nagelsvamp.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ett tunt lager av Abicin 30% appliceras efter dusch eller fotbad på fuktiga naglar och nagelband minst två gånger per vecka. Lacket torkar på cirka 15 min. Avlägsna gärna lacket 2 ggr per månad med nagellacksremover.
    Varunummer 783114
    Varumärke Abicin
    Leverantör Repolar Pharmaceuticals Oy
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr
  • Ethanol denat., Norway spruce (Picea abies) resin, Methoxyisopropanol, Propylene glycol, Isopropyl myristate

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning