Fri frakt ✓ Betala enkelt med Klarna ✓ Hämta inom 2h på apotek ✓

Proibs

Proibs, 30 st

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
PROIBS® är ett livsmedel för kostbehandling av IBS och orolig mage. En orolig mage kan göra sig påmind på många sätt. Den kan göra ont, vara uppblåst och gasig, ge diarré eller förstoppning. Med PROIBS får oroliga magar med eller utan IBS-symtom en enkel, välsmakande och bevisat effektiv behandling. PROIBS innehåller ett växtextrakt benämnt AVH200® som bland annat genomgått en randomiserad placebostudie vid Sahlgrenska sjukhuset. Besvären hos vuxna personer med diagnosticerad IBS förbättrades klart när kosten kompletterades med AVH200 jämfört med placebo. Främst såg man minskade problem av obehag och den upplevda känslan av uppblåsthet då kosten kompletterades med AVH200.
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
  • Mer information PROIBS är ett livsmedel i form av ett kristallint pulver förpackat i portionsförpackningar. Pulvret blandas med vatten och ger en dryck med citronsmak som intas en till två gånger per dag - morgon och kväll. Den första portionen dricks lämpligen på morgonen innan frukost. Varje förpackning innehåller 30 portionsförpackningar. Utöver AVH200 innehåller PROIBS ingredienser som tillför vitaminer, förebygger klumpbildning i pulvret och ger drycken smak och färg. Som sötning används fruktos. PROIBS tillverkas enligt läkemedelsstandard i GMP-certifierad anläggning.PROIBS är näringsmässigt inte ett komplett livsmedel och är inte lämplig att använda som enda näringskälla. Inga negativa effekter har uppmätts vid kostbehandling med produkten.Har du långvariga eller besvärliga problem med magen bör du alltid prata med en läkare eller dietist för att få rätt diagnos och råd om behandling.
    Varunummer 783682
    Varumärke Proibs
    Leverantör Nordic Drugs AB
  • PROIBS innehåller utöver AVH200® från Aloe Barbadensis Mill. även vitaminer; askorbinsyra/C-vitamin, riboflavin/vitamin B2, inulin, fruktsocker, citronsyra, trikalciumfosfat, magnesiumstearat och citron.
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning