Gevita Magnesium, 100 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Gevita Magnesium är en tablett som innehåller 250 mg magnesium. Magnesium är en viktig mineral för kroppen och bidrar till normal muskelfunktion. Tabletten har en unik mandelform vilket underlättar sväljandet av tabletten, tablettformen kallas för ”The perfect tablet”. Gevita Magnesium innehåller Magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och bidrar till nervsystemets normala funktion.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information 1 tablett dagligen. Rekommenderad dos ska ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.
    Varunummer 785416
    Varumärke Gevita
    Leverantör Orkla Care AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 69,00 kr
  • Ingredienser: Magnesium (magnesiumhydroxid), maltodextrin, majsstärkelse, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, talk, modifierad stärkelse, hydroxipropylcellulosa, karnaubavax), fyllnadsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), fuktighetsbevarande medel (glycerol), medellånga triglycerider (från kokosnöt).
  • Näringsinformation per 1 Styck DRI (%)
    Magnesium 67
    Ungefär 250 Milligram

    *DRI = Dagligt referensintag EU

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning