Florealis Rosonia, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek

Rosonia är ett mjukt skum för lokal behandling av obehag i underlivets yttre delar. Skummet lindrar snabbt irritationer såsom sveda och klåda samt underlättar läkning av små sprickor i underlivet samtidigt som den förbättrar tjockleken och elasticiteten i underlivet. Rosonia består av ett unikt komplex (TIAB) som bildar en barriär vilken skyddar vävnaden i underlivet samt förebygger återfall och symtom orsakade av bakterier, svamp och virus. Rosonia innehåller bland annat hyaluronsyra och rödmalva som återfuktar, lugnar, mjukgör och svalkar samt bidrar till stärkt och frisk vävnad med ökad elasticitet. Rosonia är säker att använda under graviditet och amning.

 

- Mjukt skum som snabbt lugnar, återfuktar och lindrar irritationer

- Skyddar vävnaden, förebygger infektion och påskyndar läkning

- Naturlig och hormonfri

- Lättapplicerad och veganvänlig

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Rosonia kan användas en eller flera gånger om dagen. Användning: Skaka flaskan och håll den upprätt. Tryck ut en liten klick skum i handen och applicera ett tunt lager på den drabbade delen i vulvan. Massera lätt. Repetera en eller flera gånger per dag tills fullständig läkning skett. En mild sveda kan uppstå men försvinner kort tid efter applicering.
    Varunummer 774800
    Varumärke Florealis
    Leverantör Florealis Sweden filial
  • TIAB (titaniumdioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, extrakt av rödmalva. Inget systemiskt upptag.
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning