Fri frakt ✓ Betala enkelt med Klarna ✓ Hämta inom 2h på apotek ✓

Femarelle Unstoppable

Femarelle Unstoppable, 56 st

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
Femarelle Unstoppable är ett kosttillskott som riktar sig till kvinnor som passerat klimakteriet (vanligtvis i 60 års ålder) och vill leva ett aktivt liv med normala slemhinnor i underlivet och en normal benvävnad. Femarelle Unstoppable innehåller den väldokumenterade ingrediensen DT56A som framställs genom fermentering av en specifik sojaböna och bidrar till att reglera hormonbalansen. DT56A fungerar även som en ?dörröppnare? åt vitaminerna (vitamin B2, B7 och D3) och Kalcium som också ingår i produkten, och gör så att dessa tillgodogörs optimalt i den vävnad de skall verka. Tack vare innehållet av DT56A kan även mängden Kalcium hållas på en lägre nivå och därmed minskas risken för ett överskott Vanligtvis (3 av 4 kvinnor) märker kvinnan av effekten av Femarelle inom 1a månadens användning och det finns över 18 publicerade studier i ledande medicinska tidskrifter där man tittat på effekt och säkerhet.
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
  • Mer information 1 kapsel två gånger dagligen (morgon och kväll); kan tas med eller utan mat.
    Varunummer 769213
    Varumärke Femarelle
    Leverantör Nordic Consumer Health AB
  • Soja (DT56a) 644 mg, Kalcium (som karbonat) 160 mg, Vitamin B2 2 mg, Vitamin D3 20 ug, Biotin 200 ug.
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning