Fri frakt ✓ Betala enkelt med Klarna ✓ Hämta inom 2h på apotek ✓

Femarelle Recharge

Femarelle Recharge, 56 st

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans

Kosttillskott som är utvecklat för dig som befinner dig i klimakteriet. Femarelle Recharge är anpassad för dig där menstruationen antingen har upphört helt, eller som nu har mindre regelbunden menstruation. Under denna period kan man märka av tecken på att man befinner sig i klimakteriet. Hur detta påverkar kroppen och måendet varierar från person till person, men eftersom östrogennivåerna nu sjunker är det vanligt att man upplever förändringar som är kopplade till låga östrogennivåer. Detta kan bidra till att du känner av tecken som:

- Värmevallningar och nattliga svettningar
- Störd sömn och försämrad sömnkvalitet
- Minskad energi
- Humörsvängningar
- Nedstämdhet
- Minskad sexlust

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
 • Mer information Rekommenderad dos: 1 kapsel två gånger dagligen (morgon och kväll). Observera att Femarelle Recharge är samma produkt som den tidigare produkten Femarelle, men med den skillnaden att vitamin B6 tillsatts i Femarelle Recharge.
  Varunummer 769212
  Varumärke Femarelle
  Leverantör Nordic Consumer Health AB
 • Ingredienser per 2 kapslar: %DRI DT56a-Glycine max 644mg (fermenterad sojaextrakt) Linum usitatissimum 216mg (extrakt från linfrö) Vitamin B6 2mg 143% Kapsel (bovint gelatin - BSE/TSE)
 • Portion: 1 kaps (56 portioner)

  Näringsinnehåll per: 1 portion 2 kaps
  Sojaextrakt 322 mg 644 mg
  Linfrö 108 mg 216 mg
  Vitamin B6 1 mg 2 mg
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning