Belladot Bertil vibrerande penisring, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Belladot Bertil höjer njutningen för både honom och henne vilket är mycket uppskattat. Penisringen förstärker mannens erektion och vibrationerna stimulerar samtidigt kvinnans klitoris. Tillverkad i ett mjukt och töjbart material. Tre olika hastigheter och vibrationer. Eftersom den är vattentät kan den även användas i duschen. EGENSKAPER Mjukt och töjbart material Tre olika vibrationer Vattentät Ø: 25 mm Tygpåse för förvaring medföljer. Den vibrerande penisringen kräver tre LR44-batterier, dessa ingår. Ett års garanti.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Först trär du på ringen till roten på din erigerade penis. Känn efter att den sitter behagligt. Nu kan du starta vibratorn och känna hur den vibrerar runt både penisroten och ner mot pungen. Den lilla kulan är främst till för att stimulera hennes klitoris, men kan även vändas mot pungen. Vissa män använder även penisringar för att det ger en skönare känsla i ollonet. Riktvärdet för användande av Bertil är max 30 minuter. Blodet i penis behövs förutom till erektion, även för syresättning. Skulle du känna obehag i penis vid användandet, ska ringen tas loss så att blodet återigen kan cirkulera fritt. Den som har svårt att få ut blod i penis, dvs att få erektion kan också behöva en penispump för att pumpa blod till svällkropparna. Vi rekommenderar då att använda penispumpen Belladot Ingemar i kombination med penisringarna Belladot Viktor. Efter att du pumpat blodet till penis träs penisringen på plats, vilket gör att blodet stannar kvar.
    Varunummer 758879
    Varumärke Belladot
    Leverantör Wellnex AB
  • TPE
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning