Fri frakt ✓ Betala enkelt med Klarna ✓ Hämta inom 2h på apotek ✓

Acuvue RevitaLens Linsvätska

Acuvue RevitaLens Linsvätska, 300 ml

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
Acuvue RevitaLens linsvätska ger exceptionell desinfektion och komfort hela dagen. Multi-Purpose desinfektionslösning rengör, sköljer, desinfekterar, förvarar, tar bort ytbeläggningar inklusive fett och proteiner, och återfuktar. För användare av silikonhydrogel och mjuka kontaktlinser.
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
  • Mer information Instruktion för desinfektion av kontaktlinser: 1. Tvätta händerna med varmt vatten och tvål, och torka händerna med en luddfri handduk för att minska risken för infektion. 2. Ta ut kontaktlinserna. Rengör och desinfektera dina linser genom att placera 3 eller flera droppar av lösningen på linsens ena sida. 3. Gnugga försiktigt utan att använda cirkelrörelser, från mitten ut till kanterna i 2 till 4 sekunder. 4. Vänd på linsen och upprepa steg 2 och 3. 5. Skölj båda sidorna på linsen i 5 sekunder med färsk lösning. Placera linserna i ett rent linsetui och fyll på med lösning. Stäng etuiet så att det sluter tätt. 6. Blötlägg linserna i minst 6 timmar för desinfektion, rengöring, och borttagning av proteinavlagringar.
    Varunummer 781016
    Varumärke Acuvue
    Leverantör Johnson & Johnson
  • Alexidin 0,00016 %; polyquaternium-1 0,0003 % (PQ-1); borsyra; natriumborat-dekahydrat; Tetronic 904; dinatriumedetat (EDTA); trinatriumcitratdihydrat; natriumklorid och renat vatten.
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning